FK Belasica

2 ГОДИНИ СО НОВОТО РАКОВОДСТВО

Поминаа 2 години откако новото раководство застана на чело на ФК Беласица.

Превземена од дното, а во моментот еден од најорганизираните клубови во цела Македонија, и на врвот во трета лига – Исток. Со големи амбиции и цел, наскоро да биде помеѓу тимовите во Првата македонска фудбалска лига.