Day

June 14, 2017

ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ И ГОЛЕМО ИСКУСТВО ЗА МЛАДИТЕ ТАЛЕНТИ КАКО И СТРУЧНИОТ ШТАБ НА МЛАДИНСКАТА ШКОЛА НА ФК БЕЛАСИЦА

Трет по ред меѓународен турнир за оваа година на кој учествуваа фудбалерите од нашата младинска школа, но овојпат и резултатски најуспешен. Едно...
Read More