СТАДИОН И ОБЈЕКТИ

СПОРТСКИ ЦЕНТАР МЛАДОСТ

Стадионот “Младост” во Струмица од неодамна е комплетно обновен со нови кабини за резервните фудбалери и стручниот штаб.

ФИТНЕС ЦЕНТАР

Нова вежбалница во склоп на стадионот, каде фудбалерите имаат шанса да работат секојдневно.

РЕСТОРАНИ

Во кругот на ФК Беласица, функционираат и два ресторани – COSMOPOLIT И GOLDEN HALL.