фудбалери

ЛОШ ДЕН ЗА НАШИТЕ МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ВО ФРАНЦИЈА

Едно реми и два порази забележаа нашите млади фудбалери на меѓународниот турнир “Reze International” во Франција.

На првиот натпревар кој се одигра денес во 09:00 часот против ФК Верту од Франција, нашите млади фудбалери ремизираа без голови, додека во следните два натпревари против француските екипи на ФК Лиг Лоир и ФК Нант, бевме поразени со 1:0, односно 3:0.

Утре не очекува уште најмалку еден натпревар за пласман на што повисоко место на турнирот.

Им посакуваме многу среќа и се надеваме на победа на утрешните натпревари.

фудбалери фудбалери
фудбалери фудбалери
фудбалери фудбалери
фудбалери фудбалери
фудбалери фудбалери
фудбалери фудбалери