МАРЈАН ТАШЕВ Е НОВ ТРЕНЕР НА МЛАДИНСКИОТ ТИМ

Марјан Ташев (десно на фотографијата) е ново име помеѓу тренерите во младинскиот погон во ФК Беласица.

Ташев во моментот настапува во првиот тим, но паралелно ќе биде тренер и во младинскиот погон каде ќе ја превземе генерација 2003 год.

Му посакуваме многу успех.