фудбалери

НАШИТЕ МЛАДИ ТАЛЕНТИ ЗАМИНУВААТ НА УШТЕ ЕДЕН ТУРНИР, “Miklavž Cup” – СЛОВЕНИЈА

На овој најголем турнир кој се одржува во Словенија, ќе се натпреваруваат во 3 генерации и тоа: 2003, 2004 и 2006.

Им посакуваме среќен пат и многу успех.

#НапредПлави #ФКБеласица #ГордостНаГрадот