ФК Беласица

НАШИТЕ НАЈМАЛИ ФУДБАЛЕРИ НА ПРИЈАТЕЛСКИ ТУРНИР ВО ПЕТРИЧ, БУГАРИЈА

Изминатиот викенд дел од нашите најмали фудбалери престојуваа во Петрич, Р. Бугарија, на пријателски турнир со уште две екипи од Р. Бугарија и тоа ФК Мечетата од Петрич, и ФК Хлапетата од Благоевград.

Се одиграа 8 натпревари во повеќе генерации на кои нашите млади фудбалери забележаа 4 победи и 4 порази.

Овие два дена беа од големо искуство за нашите дечиња, денови полни со насмеани и среќни лица, и многу емоции.

Голема благодарност до нашите пријатели ФК Мечетата за добрата организација, а исто така и до персоналот на хотелот Ванга.

Во продолжение погледнете ја целата фотогалерија.

ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица
ФК Беласица ФК Беласица