FK Belasica

ОБЕЗБЕДЕНИ ТУРНИРИ ЗА МЛАДИТЕ КАТЕГОРИИ ЗА ОВАА СЕЗОНА

Веќе потврдени турнири за оваа сезона за младите категории:

  • 22 Април – Равена Италија, генерација 2002 година.
  • 2 Јуни – Нант Франција, генерација 2000/01 година.
  • 9 Јуни, Марибор Словенија, од 2003 до 2008 генерација.