ФК Беласица

ОДИГРАН УШТЕ ЕДЕН КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР СО ФК ВАРДАР НЕГОТИНО

Фудбалерите на ФК Беласица вчера одиграа уште еден контролен натпревар со екипата на ФК Вардар Неготино.

ФК Беласица – ФК Вардар Неготино 11 : 2

Одлична и доминантна игра прикажаа фудбалерите на Беласица, а имаа и голем број неискористени шанси.

СТРЕЛЦИ НА ГОЛОВИТЕ:

Пепи Ѓоргиев x 3

Даниел Радојчиќ️ x 3                                                                               

Миле Костовски x 2

Благој Стојанов x 1

Трајковски Јован x 1

Ташев Марјан x 1

#ФКБеласица  #НапредПлави