Бугарија

ПОБЕДА И ЕДЕН НЕРЕШЕН РЕЗУЛТАТ НА МЕЃУНАРОДНИТЕ ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ ВО ПЕТРИЧ, БУГАРИЈА

Вчера Младинските екипи на ФK Беласица и ЖФК Тиверија гостуваа на меѓународни пријателски натпревари во Петрич, Р. Бугарија. Беа одиграни вкупно три натпревара против екипите на ФК Беласица – Петрич.

Погледнете ја фотогалеријата.