ФК Василево

ПОБЕДА НАД ФК ВАСИЛЕВО

Натреварот помеѓу ФК Беласица – ФК Василево заврши со убедлива победа на домашната екипа со 6:1

Стрелци на головите:

Благој Истатов
Марјан Ташев
Бобан Мариќ х 2
Кемал Аломеровиќ х 2