Dejan Iliev

ПОДАРОК ОД ДЕЈАН ИЛИЕВ ЗА ГОЛМАНИТЕ НА ФК БЕЛАСИЦА

Дејан Илиев пред четири години од ФК Беласица замина во Арсенал и веќе неколку години е дел од нивниот младински тим на голманска позиција.

Пријатно изненадување беше за неговите колеги од својот матичен клуб кога како подарок добија неколку пара ракавици со негов потпис, притоа посакувајќи им да бранат уште подобро и оваа сезона да не примат ниту еден гол.

Podarok od Dejan Iliev

Dejan Iliev

Извор: www.arsenal.com

Dejan Iliev

Извор: www.arsenal.com

Dejan Iliev

Извор: www.arsenal.com

Dejan Iliev

Извор: www.arsenal.com