ПРВ ТИМ 2016/2017

ГОЛМАНИ

ЃОРЃИ ШОПОВ

41 ЃОРЃИ ШОПОВ

ОДБРАНА

ЗОРАН МИТЕВСКИ

14 ЗОРАН МИТЕВСКИ

СТЕФАН СУЛЕВ

8 СТЕФАН СУЛЕВ

КОСТАДИН ЏИНОВ

22 КОСТАДИН ЏИНОВ

ЃОРЃЕ ЏОНОВ

5 ЃОРЃЕ ЏОНОВ

ЗОРАН АНДОНОВ

13 ЗОРАН АНДОНОВ

ЈОРДЕ СЕРАФИМОВСКИ

21 ЈОРДЕ СЕРАФИМОВСКИ

ИГРАЧИ ЗА ВРСКА

КРСТЕ ТОДОРОВ

17 КРСТЕ ТОДОРОВ

КЕМАЛ АЛМЕРОВИЌ

10 КЕМАЛ АЛМЕРОВИЌ

СЛАВЕ НАЧЕВСКИ

19 СЛАВЕ НАЧЕВСКИ

МАРЈАН ТАШЕВ

2 МАРЈАН ТАШЕВ

ГОРАСТ МАНЧЕВ

15 ГОРАЗД МАНЧЕВ

БЛАГОЈ СТОЈАНОВ

9 БЛАГОЈ СТОЈАНОВ

ЈОФЧЕ ШАПОВ

25 ЈОФЧЕ ШАПОВ

ДИМИТАР КРЕМЧЕВСКИ

16 ДИМИТАР КРЕМЧЕВСКИ

НАПАД

МИЛЕ КОСТОВСКИ

7 МИЛЕ КОСТОВСКИ

11 БОБАН МАРИЌ

БЛАГОЈ ИСТАТОВ

20 БЛАГОЈ ИСТАТОВ

#НапредПлави

Споделете ја вашата љубов за ФК Беласица

 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица
 • ФК Беласица