Стадион Младост

СТАДИОНОТ “МЛАДОСТ” КАКО НИКОГАШ ДОСЕГА

Натпреварот од Финалето на Купот помеѓу Шкендија и Пелистер беше еден од последните тестови.

На 5 Септември на стадионот “Младост” најверојатно ќе биде одигран натпреварот од квалификациите за Светското Првенство во Русија помеѓу Македонија и Албанија.

Исполнети се речиси сите услови. Тревнатиот терен е во одлична состојба, соблекувалните и подтрибинскиот простор ги исполнуваат исловите кои ги бара УЕФА, а за натпреварот со Македонија дополнотелно ќе биде подготвена новинарска и ВИП ложа.

Стадион Младост Стадион Младост
Стадион Младост Стадион Младост
Стадион Младост Стадион Младост
Стадион Младост Стадион Младост
Стадион Младост Стадион Младост