Mladinska shkola

ТРЕНИНГ НА ДЕЧИЊАТА ОД МЛАДИНСКАТА ШКОЛА

Над 300 дечиња денеска од младинската школа на Беласица од Струмица и Ново Село, имаа шанса заедно да тренираат на општинскиот терен со вештачка трева, како и заедно со првата екипа на ФК Беласица.

Денес бевме горди на оваа глетка. Горди, на младината во клубот, на нашите идни фудбалери.

 

ФОТОГАЛЕРИЈА >>