Актуелни вести

ТАБЕЛА

Тим WD LPTS
1 ФК БЕЛАСИЦА 9 1 2 28
2 ФК БРЕГАЛНИЦА 8 3 1 27
3 ФК КОЖУФ 8 2 2 26
4 ГФК ТИКВЕШ 7 3 2 24
5 ФК КИТ-ГО 7 3 2 24
6 ФК КАМЕНИЦА САСА 5 1 6 16
7 ФК ПЛАЧКОВИЦА 3 2 7 11
8 ФК ПОБЕДА 2 1 9 7
9 ГФК ОСОГОВО 2 0 10 6
10 ФК ПИТУ ГУЛИ 1 0 11 3
ЦЕЛА ТАБЕЛА

СЕЗОНА 18/19

ФК КАМЕНИЦА САСА 0 VS 3 ФК БЕЛАСИЦА
ФК Кит-Го Пехчево 2 VS 0 ФК Беласица
ГФК Тиквеш 1 VS 2 ФК Беласица
ФК Беласица 0 VS 0 ФК Брегалница
ФК Питу Гули 0 VS 8 ФК Беласица
ФК Беласица 3 VS 0 ГФК Осогово
ФК Плачковица 0 VS 1 ФК Беласица
ФК Беласица 1 VS 2 ФК Кожуф
ФК БЕЛАСИЦА 2 VS 1 ФК КАМЕНИЦА САСА
ФК ПОБЕДА 0 VS 3 ФК БЕЛАСИЦА
Сите резултати

ОФИЦИЈАЛНА ХИМНА

ФОТО/ВИДЕО

КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР

Денеска во 16:30 фудбалерите на Цицмиловиќ ќе одиграат уште еден контролен меч. Денешен противник ќе биде српскиот прволигаш ФК Јавор од Ивањица. #ФКБеласица #НапредПлави

СПОНЗОРИ