Вести

ФОТОГАЛЕРИЈА |ФК БЕЛАСИЦА У19 – ОФК БЕЛГРАД У19 И ФК БЕЛАСИЦА У17 – ОФК БЕЛГРАД У17|

Вчера 04.02.2020, се одиграа две меѓународни пријателски натпревари помеѓу младите таленти на ФК Беласица и ОФК Белград.

#НапредПлави #ФКБеласица

[masterslider id=”5″]

Leave a Reply