Day

септември 17, 2019

СООПШТЕНИЕ

Претседателот на ФК Беласица Славчо Васков – Пинда, донесе одлука, денес, на денот на одбележувањето на годишнината од смртта на „Горостасот меѓу...
Прочитај повеќе