Вести

ТРИГВЕ БОРДО – ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР ВО УЕФА ВО БЕЛАСИЦА

Тригве Бордо главниот инспектор од УЕФА кој даде “зелено светло“ денес за стадионот “Младост“ биде класифициран во категорија со 3 звезди и Жарко Игњатовски главен менаџер од ФФМ, човекот кој рече: – Не се откажуваме, “Младост“ мора да биде стадион на кој ќе се играат меѓународни натпревари.
За само 40 дена, ги исполнивме сите барања на УЕФА. Тимот кој победува не се откажува ни од невозможните мисии.
#ФКБеласица #Стадион #Младост