ФК ПОБЕДА – ФК БЕЛАСИЦА

ФК ПОБЕДА ПРИЛЕП 1 - 0 ФК БЕЛАСИЦА
12 Авг 2018 - 17:00СТАДИОН "ПОД ТУМБЕ КАФЕ" БИТОЛА

Означуваме старт на натпреварот. Означуваме старт на Прва МФЛ.
#НапредПлави