СЕЗОНА 18/19

февруари 2019

17 нед - 14:00
ФК ПОБЕДАVSФК БЕЛАСИЦА
Извештај

декември 2018

02 нед - 13:00
ФК СИЛЕКС1-0ФК БЕЛАСИЦА
Извештај

ноември 2018

28 сре - 13:00
ФК БЕЛАСИЦА1-2ФК РАБОТНИЧКИ
Извештај
25 нед - 13:00
ФК ШКУПИ1-0ФК БЕЛАСИЦА
Извештај
22 чет - 13:00
ФК БЕЛАСИЦА3-1ФК РЕНОВА
Извештај
10 саб - 13:00
ФК БЕЛАСИЦА1-4ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П.
Извештај
04 нед - 13:30
ФК ВАРДАР1-1ФК БЕЛАСИЦА
Извештај

октомври 2018

21 нед - 14:30
ФК БЕЛАСИЦА VSФК ПОБЕДА
Извештај
06 саб - 15:00
ФК БЕЛАСИЦА1-1ФК СИЛЕКС
Извештај

септември 2018

29 саб - 15:00
ФК РАБОТНИЧКИ1-1ФК БЕЛАСИЦА
Извештај
26 сре - 15:30
ФК БЕЛАСИЦА1-0ФК ШКУПИ
Извештај
23 нед - 15:30
ФК РЕНОВА0-2ФК БЕЛАСИЦА
Извештај
16 нед - 15:30
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П.0-0ФК БЕЛАСИЦА
Извештај
01 саб - 16:15
ФК БЕЛАСИЦА1-1ФК ВАРДАР
Извештај

август 2018

27 пон - 16:30
ФК ШКЕНДИЈА4-1ФК БЕЛАСИЦА
Извештај
19 нед - 17:00
ФК БЕЛАСИЦА0-2ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
Извештај
12 нед - 17:00
ФК ПОБЕДА ПРИЛЕП1-0ФК БЕЛАСИЦА
Извештај