СЕЗОНА 19/20

март 2020

10 вто - 14:00
ФК БЕЛАСИЦА2-0ФК ПИТУ ГУЛИ
Извештај
08 нед - 14:00
ГФК ОСОГОВО0-2ФК БЕЛАСИЦА
Извештај

ноември 2019

30 саб - 13:00
ФК Беласица4-2ФК Плачковица
Извештај
23 саб - 13:00
ФК Кожуф1-2ФК Беласица
Извештај
10 нед - 13:00
ФК КАМЕНИЦА САСА0-3ФК БЕЛАСИЦА
Извештај

октомври 2019

26 саб - 14:30
ФК Кит-Го Пехчево2-0ФК Беласица
Извештај
20 нед - 14:30
ГФК Тиквеш1-2ФК Беласица
Извештај
13 нед - 15:00
ФК Беласица0-0ФК Брегалница
Извештај
06 нед - 15:00
ФК Питу Гули0-8ФК Беласица
Извештај

септември 2019

28 саб - 15:00
ФК Беласица3-0ГФК Осогово
Извештај
21 саб - 15:30
ФК Плачковица0-1ФК Беласица
Извештај
15 нед - 15:30
ФК Беласица1-2ФК Кожуф
Извештај
07 саб - 16:00
ФК БЕЛАСИЦА2-1ФК КАМЕНИЦА САСА
Извештај
01 нед - 16:30
ФК ПОБЕДА0-3ФК БЕЛАСИЦА
Извештај

август 2019

24 саб - 17:00
ФК Беласица 3-0ФК Кит Го-Пехчево
Извештај