ВЕСТИ

ТРИГВЕ БОРДО – ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР ВО УЕФА ВО БЕЛАСИЦА

Тригве Бордо главниот инспектор од УЕФА кој даде “зелено светло“ денес за стадионот “Младост“ биде класифициран во категорија со 3 звезди и Жарко Игњатовски главен менаџер од ФФМ, човекот кој...
Прочитај повеќе