Вести

ДОБРЕДОЈДЕ ЗА ВЛАТКО ДРОБАРОВ

25 годишниот Дробаров е најновото засилување на ФК Беласица и тоа на штоперската позиција.

Влатко ни доаѓа од кипарски ФК Арис Лимасол, а во минатото има настапувано и во ФК Банатс од Ерменија, Мурчелагос од Мексико, како и ФК Скопје, Тетекс и Напредок.

Му посакуваме многу успех во плаво-белиот дрес. 🔵

#НапредПлави #ФКБеласица