Вести

КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР – ВТОР ТРЕНИНГ

Вчера попладне, нашите фудбалери пристигнаа и се сместија во хотелот „Палисад“ во Златибор, Србија, а веќе денес го одработија и вториот тренинг.

Утре пак во 11:00 ч. ни следи уште еден контролен натпревар, овојпат со ФК Крупа од Босна и Херцеговина.

#НапредПлави #ФКБеласица